Ett hjärnspratt

Jösses vad dessa dagar går fort. Om sex dagar åker vi upp till jämtland. Det ska förstås bli roligt att åka "hem". Men så mycket som jag gruvar mig inför körningen den här gången har jag aldrig gjort förut. Och paranoid som jag är har jag nu lyckats inbilla mig att det säkert kommer ske en olycka längs vägen eftersom jag utan anledning känner mig så nervös inför resan. Hmpf. Troligtvis är det bara hjärnan som spelar mig ett spratt. Som vanligt.
 
Lär ju vara mer troligt att min motvilja beror på att jag fortfarande har den förra resan i färskt minne. Det gick förvisso väldigt bra. Med undantag för de sista 10-15 milen som var katastrofala. Gör ont i hjärtat när jag tänker på hur illa Malva skrek. :'( 
 
På tal om lillskruttan. Igår vaccinerades hon. Lite försenat eftersom hon hade feber titt som tätt förut. Men det hela gick bra. Hon blev förstås ledsen men kom av sig när sköterskan började blåsa såpbubblor så det var nog inte så fruktansvärt ändå. :) Men hon var grinig på kvällen igår. Grät en del och ville inte/kunde inte somna. Tror hon stökade i 1-1½ timme. I vanliga fall brukar hon ju stöka och leka lite i sängen innan hon somnar. Men igår var hon mest ledsen och grät. 
 
I morse hade hon en mystisk prick på ena kinden. Har ingen aning om hon har blivit biten av något eller om det är från vaccinet. Reaktionerna på vaccinet brukar ju dröja en vecka eller två. Men men, vi får se vad som händer. Lillskruttan blir väl sjuk lagom till bröllopet.
 
Jaja, För tillfället roar hon sig på dagis och jag har just intaget en sen frukost. Har börjat få svårt att äta på morgonen igen. Måste vara vaken någon timme innan jag kan få ner någon mat. Innan det är dags att hämta hem henne igen ska jag till tandläkaren. Goodie. SEN ska jag väl försöka städa. Och i morgon med. Vi ska ju liksom ha kalas och fira Mattias på lördag men hela lägenheten ser (som vanligt) ut som ett bombnedslag. Sen har jag ju en del tvätt med. Det är det som är så tråkigt med att köpa en massa nya kläder: att tvätta upp allt innan man kan använda det.
 
 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0