Tips och trix

 
Just nu ligger min kära S4a på laddning. Ska väl starta upp den om nån timme eller så. I väntan på det (och för att fördriva tiden medan Malva sover) sökte jag efter lite tips ang. telefonen. Jag fick syn på en intressant video som ska visa fiffiga tips och trix ang. galaxy s4. Jag blev dock en smula besviken, i videon går de igenom 3 olika (små) saker. Varav två av dem redan är möjliga att göra med min gamla s2a. Med andra ord blev jag inte särskilt imponerad, men sökandet fortsätter. Ska dessutom arrangera mitt gamla minneskort. Trodde det var på 16g men det visade sig att det var på 32g. Varav jag hade 4g kvar, kanske dags att rensa lite...
 
I övrigt har det inte hänt mycket. Jag åkte till eurostop för att köpa ett skärmskydd. Väl där kände jag mig vilsen. Note to self: Sluta köra olika vägar till Eurostop och bli förvånad över att du hamnar på olika ställen på parkeringen. 
 
Jag skulle egentligen ringt och bokat en tid hos vårdcentralen men det har inte blivit av. Inte för att jag inte försökt.. Mitt gamla simkort stängdes tydligen av under natten så jag har varit okontaktbar hela dagen. Alltså jag visste ju att de skulle stänga av det, jag visste bara inte när, så jag kan ju inte tjura över det egentligen. Så jag får antingen ringa nu när jag får igång nya telen eller i morgon.
 
Nåja, det var det,nu ska jag återgå till google.
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0