Terrorbaby plus tangentbord uthyres!

 
Malva väckte mig 6 gånger i natt. 6 GÅNGER!!!!!! :@ Dessa gånger inkluderar INTE de 40 minuter som hon vaknade tre gånger och stökade runt i sängen innan jag ens hunnit somna.
 
Sen inledde hon natten med att väcka mig 3 gånger på ungefär 1½ timme. Jag hann knappt somna mellan gångerna. Sen vid 3-4 eller vad fasen klockan var så gav jag upp och la henne i vår säng. Det resulterade i att jag, även om jag fick svårt att somna, fick lite sömn i alla fall. Sen väcktes jag strax före halv 6 av att hon låg och puttades. Efter 10-15 minuter blev jag så sur att jag la mig på soffan. Det i sin tur resulterade i att Malva såklart började skrika, men efter den natten jag haft så tyckte jag minsann att Mattias kunde ta henne. Sagt och gjort, han fick tyst på henne och alla somnade om, vi vaknade inte förrän vid 7. Jag vill säga att det var underbart men en extra timmes sömn har inte gjort mycket skillnad när jag som mest har sovit runt 1 timme i sträck. Inte okej! 
 
Ang. tangentbordet så fungerar inte ''o''. Jag måste klistra in ett o varje gång det behövs. Störigt. men i helgen ska vi investera i ett nytt.
 
Jaja, jag vill ju inte hyra ut Malva egentligen men jag önskar så innerligt att jag fick sova en hel natt. Eller inte ens det, bara en halv natt vore underbart. Nåja, hon är väl trött hon med så vi däckar väl båda två i eftermiddag. :) 
 
Trots en jobbig natt så pallrade vi oss iväg till vårdcentralen för provtagning, det gick väl bra, men 3 av mina fingrar somnade (??), kan inte minnas att det hänt mig förut. Men men, nu är de vakna igen och jag ska väl försöka uppbåda någon sorts aptit. Känner mig hungrig men vill inte ha något. Knasigt. 
 
Jaja, totalt ointressant inlägg för er men jag behöver seriöst gnälla lite. 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0