Sjukstuga

Snart har vi sjukstuga här hemma. Eller snart och snart. Malva är smittad och trolitvis så är Mattias också det. Huvva. Och igår var vi till vc för min hosta. Jag har ju inte haft den särskilt länge men det har påverkat oss så mycket på nätterna och inget hjälpte ju. Väl där blev jag försedd med en liten kortisonkur mot luftstrupsinflammation (?) tror jag hon skrev. Nåja, vi får väl se om det blir bättre. Har inte hostat lika ofta idag men när jag väl hostar är det riktiga hemskingar. Känns som om det aldrig ska ta slut, som om antingen lugnorna eller halsen ska explodera. Givetvis väser jag som en orm också. Men men. Det blir väl bra tillslut. Var nog bra att jag fick hjälp för igår vad jag dålig att jag var frestad att ringa Mattias och be henom komma hem för jag orkade inte ta hand om Malva. Men men, idag är det lite bättre. Å andra sidan har jag ju inte ränt runt som igår heller så det kanske bara är därför det känns bättre. Det återstår att se. 
 
Dagen ska spenderas med att inte göra något. Roa Malva som är lite ledsen och mycket kelsjuk idag. Sen kanske jag faktiskt lagar mat idag. Vi har levt på helfabrikat i två dagar nu för att jag har varit för slut för att orka med maten. Men idag känner jag mig nästan positiv. 
 
Nåja, på tal om Malva. Jag kikade på ett klipp som en släkting lagt upp på sin bebis när hon är lite arg. Malva hörde klippet och blev upprörd. Då tog jag upp henne i famnen och visade klippet för henne för att hon skulle få se. Dum idé. Malva blev rent av löjligt ledsen. Hon bara grät och grät och tårarna sprutade. Spelade ingen roll vad jag sa, gjorde eller sjöng (försökte sjunga). Hon lugnade dock ner sig efter en stund när vi kikat på skrattande bebiser på youtube. Haha, lillskruttan då! Inte lätt alltid. :)
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0