Sjukdomskänsla och planeringar

Idag var vi till bvc. Lillskruttan blir ju exakt 8 månader. Domen lyder följande: 71 cm lång och 8.4kg. :) Hon ligger helt normalt på vikten men är lite längre än normalt. Men hon följer ju sin kurva så hon kommer nog fortsätta att vara en smalis. Vi blir helt enkelt utan de där toktjocka valkarna som skymtas överallt på facebook.
 
Ang. rubriken så går jag omkring och har sjukdomskänsla över mig. Typ förkylning. Jag är helt säker på att det beror på att jag möblerade om förut. Flyttade lite på datorbordet samt lyfte upp dator och alla sladdar från golvet. Tror inte det blev städat där sen.. tjae.. Någonsin. Det var ENORMT mycket damm. *kräks lite*. Så nu när jag städat bort äcklet så är jag snustorr i halsen och känner mig småsjuk. Spelar ingen roll hur mycket vatten jag dricker, det jäkla dammet har satt sig i halsen. Och hjärnan.  Men men, nu kan jag ju med gott samvete låta Malva krypa där under. Så länge hon låter bli vägguttaget förstås. Ska klura ut något att ställa där så hon inte kommer åt det.
 
I övrigt har vi inte gjort många knop. Spenderade 1½ timme på BVC. Stötte på Anneli där så vi slappade i fåtöljerna medan flickorna lekte. Freja var väldigt aktiv och lekte med det mesta där medan Malva mest förföljde henne. Stalker varning på min baby med andra ord. Det är klart, Malva lekte ju också med lite leksaker som var där. Men inte förrän Freja redan lekt med dem/höll på att leka med dem. 
 
Ikväll ska vi planera framtiden lite. Köket, föräldraledighet (Mattias), dagis och dagistider närmare bestämt (jaja, jag VET att det heter förskola egentligen). Ska göra en lista över alla våra alternativ och vad de innebär, dvs fördelar och nackdelar osv. Mmmh, listor 
 
I morgon får vi besök av Ida, Mice, Leo, Elma och Cola. Blir fullt hus med andra ord. Jag ska socialisera med Mice så vi kan hjälpas åt att hålla reda på vilddjuren (nej, jag menar inte Cola) medan Ida är iväg och vittnar i en rättegång mot någon miljöbuse. Men först ska vi visst förse dem med frulle. Eller vi och vi. Det ryktas om att de köper med sig frallor så man kan ju egentligen ifrågasätta vem som bjuder vem på frukost. Hehh..
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0