naiv

Det var en naiv dröm att tro att jag kunde sova i sängen. Redan före midnatt förvisade jag mig själv till soffan. Sen flöt natten på ganska bra. Malva vaknade bara en gång och Mattias fick då tyst på henne på nolltid. Själv vaknade jag några gånger, gav up vid 5 för då var det omöjligt att somna om. Sen vaknade Malva typ halv 6-6 nån gång och pratade intensivt så det gick ändå inte att somna om. 
 
Idag är det en massa saker som ska göras. Usch! Först ut blir en tripp till skolan. Jag gruvar som bara den! Inte nog med att jag inte är ett dugg bättre än, hostmedicinen hjälper inte så jag hostar som aldrig förr och till råga på allt har Malva också blivit smittad. Hon verkar dock inte dålig, bara lite snorig så jag håller tummarna för att jag åtminstone hinner med skolan innan hon blir sämre. Vill ju inte släpa omkring henne runt stan om stackarn är sjuk. Så vi får väl se vad vi hinner och inte hinner med idag. 
 
Överväger för övrigt att ringa vc. Hur länge ska man ha haft hosta för att få hostmedicin? Jag vet ju att det finns fler sorter på apoteket men alla dem är ju mot slemhosta och det har ju inte jag. Inte än i alla fall. 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0