Något annat

 
Hmm.. Det är inte hunger som väcker Malva om nätterna, det är dessutom troligtvis inte för att hon är otrygg/. I natt fick hon sova i vår säng efter att hon väckt mig två gånger tätt inpå varandra. Det hela resulterade i absolut ingenting. Hon har hållt på som de senaste nätterna och väckte mig/oss 4 gånger. Eller så var det 5, har liksom tappat räkningen nu. Så antingen är det väl tänderna, eller så har hon fått för mycket intryck så det är det som väcker henne, tycks inte ha drömt någon mardröm i natt i alla fall. I vilket fall som helt så suger det. Rejält! Stackars Malvis som inte kan sova, och stackars oss som inte får sova. 
 
Det enda som händer idag är väl att jag ska ringa Folksam kolla upp exakt vad vår hemförsäkring täcker, ska nog teckna en tilläggsförsäkring för min telefon. Så vida det inte kostar en mindre förmögenhet förstås. Någon sådan har jag ju inte. Om inte man räknas Malva förstås. :) 
 
Ang. bion igår så trycke jag den var rätt bra, lagom av allt, komedi, action osv. Sen att jag är en sucker för grekisk mytologi är ju en annan femma... Eller nordisk för den delen, så småning kommer ju uppföljaren till Thor, tjohoo! :D Sen när vi kom hem blev vi dessutom bjudna på middag av svärisarna som passar Malva, rena rama lyxen :)
 
Och på tal om uppföljare, hunger games är ju på G tror jag. Och Hobbit kommer ju 11 december', jah jösses, jag kommer inte ha tid med något annat än att gå på bio. ;) Heheh
 
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0