Kanske var jag sjuk i alla fall

Mitt ont i halsen satte igång exakt samtidigt som jag höll på med allt damm. Jag har därför varit helt övertygad om att det bara berott på det. Men nu ikväll, för bara några timmar sen, så började jag bli sämre, snabbt. Jag trodde det berodde på trötthet men nu är jag inte lika säker längre. Börjar känna tryck över näsryggen och ögonen. Har till och med lite huvudvärk. Men den är inte så farlig. Halsen är svårare att stå ut med. Och jag har ingen lust att göra en upprepning av natten som varit så därför tog jag och "unnade" mig två panodil. Känns störtlöjligt att ta det för ont i halsen men bafucinen kunde jag inte hitta (och dessutom blir jag illamående av den så jag letade inte så överdrivet noga) och jag vägrar som sagt att göra en repris av gårdagen(natten). Känner dock ingen skillnad än så vi får väl se om den har någon effekt alls. 
 
I övrigt har vi haft en trevlig dag som spenderades med lite hyllshopping här hemma och som sedan avslutades i Oskarström med middag och The Avengers. Lysande! :)
 
Vi kom dock ur rutinerna lite och Malva skrek och grät hela vägen hem. :( På slutet var det så hemskt att jag trodde nästan jag skulle börja gråta jag med. Stackars lilla hjärtat! :( Sen när vi kom fram så lyfte jag inte ur henne ur bilen direkt utan plockade undan sakerna som hon hade i knät först och gav dem till Mattias. Malva hade då blivit tyst, som hon alltid blir när vi parkerkat bilen. Men eftersom det tog knappt en minut för lång tid så började hon illskrika som en galning igen. Kanske trodde hon att vi skulle lämna henne i bilen eller nåt. Oavsett vilket blev hon galet ledsen och fortsatte vara ledsen ända tills hon somnade. Hon grät inte riktigt hela tiden, men nästan. Usch vad jobbigt det måste vara att vara liten, det är säkert därför ingen kommer ihåg det. 
 
Nåja, det var det. Nu ska jag dricka vatten, hosta och krypa till kojs. Vi har som sagt spårat lite i våra rutiner och jag har lyckats inbilla mig att det är mitt i natten. Time to sleep med andra ord. :) 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0