Gäääst nys host harkel snyft

Fy vilken jobbig dag. Jag är helt slut. Egentligen har väl dagen varit som vilken som helst, nästan. Om man bortser från att jag fått ha Mattias hemma på en veckodag. Och tur var väl det för jag hade aldrig orkat själv. Inte för att Malva varit jobbig. Tvärtom, natten var jobbig men inte dagen. Natten resulterade för övrigt i att jag, efter att vi fått Malva att somna för sjuttioelftegången, förvisades till soffan. Eller förvisades och förvisades.. Mattias erbjöd sig att sova där med Malva i famnen men jag tackade nej. Jag sover ju dåligt oavsett om jag sover i soffan eller sängen så då kan ju de två lika gärna få det mjukt och mysigt så kan jag hosta i min ensamhet där jag inte stör lika mycket. Fast i natt tänker jag prova ligga i vår säng igen. 
 
Är som sagt helt slut, trodde jag skulle börja bli frisk nu men icke. Ögonen är svullna, röda och kliar stup i ett. Jag har blivit överkänslig mot ljus vilket varit väldigt jobbigt eftersom vi varit ute en del idag och solen har verkligen varit ett problem. Jag hade alla gånger föredragit mulet eller kanske till och med regn. Vi köpte någon tragisk hostmedicin i tablettform idag också, som inte tycks hjälpa heller. Det enda positiva är väl att vi lyckades göra hål i våra förbaskade väggar och påbörjade en montering av hyllorna i köket. Notera påbörjade, jag ska väl slutföra det projektet i morgon. Eller nästa år. 
 
Hela lägenheten ser dessutom ut som ett bombnedslag. Tycker alltid det är stökigt här hemma. Men det märks att man gör mer än vad man själv tror, för dagar som den här, då jag inte lyft ett finger för att städa eller plocka ihop något alls. Jag har ignorerat alla leksar, ignorerat disken och katastrofområdet som ska förställa vårt köksbord.. Tjae det är såna dagar som man inser vad som händer när man INTE tar hand om saker och ting varje dag. Total misär alltså! Blääh! Och inte tänker jag göra något åt det i morgon heller. För i morgon ska jag till skolan och sen flänga runt stan igen (usch!) så jag kommer vara helt slut efteråt så då tänker jag njuta av lugn och ro och en massa te. Och glass. Och isvatten. Men SEN. På torsdag är det andra bullar som gäller. Då tänker jag nämligen vara frisk igen. Så är det bara. Jag har fått nog av den här skiten så på torsdag ska den vara väck!  Så det så! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0