En uppdatering

 
Jämfört med natten innan så hade vi en lyxig natt i natt. Vi blev bara väckta 3 gånger. Dock var lillskruttan helt hysterisk i 30 minuter. Först vaknade hon som vanligt. Jag fick henne att somna om men så vaknade hon igen efter typ 5 minuter bara. Så Mattias fick ta henne. Malva uppskattade det tydligen inte och var helt tokig. :( Det var så illa att jag trodde hon hade rejält ont nånstans. Det knasiga var att hysterin kom inte direkt heller utan den kom efter att han hållt henne en liten stund. Stackars lillan! :( Och stackars oss. Sen höll Malva oss vakna två timmar i natt innan vi alla kunde somna om igen. 
 
Nåja, det var det. Idag ska vi en sväng till eurstop. Hittar vi inte det vi ska blir det en vända in till stan med. Efter Eurostop blir det veckohandling också. Plus att jag ska luska ut något att göra med bananerna innan de blir gamla. Både Mattias och Malva avskyr bananer. Jag själv är i en period när jag inte är överförtjust i dem men något kan man väl hitta på. Lurar på en banankaka men vetetusan som jag har lust att ställa mig och baka. 
 
I morgon ska Malva få umgås med farmor och farfar en sväng medan jag och Mattias går på bio. :) Känns lite motigt att lämna henne när hon varit så ledsen som i natt. Men dagarna brukar ju vara ganska okej, och bion är ju medan hon brukar sova så det hela går säkert bra. Hoppas bara hon kan sova även fast vi inte är hemma. Kvällarna blir så förbaskat jobbiga om hon inte vilat iaf en timme på eftermiddagen. Nåja, den dagen den sorgen, det löser sig nog. 
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0