30 Bilder. Eller nåt.

 
Jag hade tänkt vara generös och bjussa på 30 bilder från telefonen. Varav nästan alla är på Malva. Dessvärre hamnade de i oordning när de laddades upp här och jag är för lat för att organisera om dem. Så ni får helt enkelt leva med det. :) De första bilderna är från förra fredagen när jag och Malva följde med Mattias till fotbollsträningen. Det blev ingen direkt träning eftersom de bara vara tre stycken som kom. Då de skojade väl mest och tränade lite straffar. Men avsaknaden av match var inget som påverkade Malva. Hon tyckte det var så kul att titta på, att leka med sina leksaker och att rycka i gräset. Vi hade soligt och fint vänder så jag själv njöt i fulla drag. :)
 
Sen kommer det en bild från första kundvagnsturen. Samt bilder från Falkenbergsbesöket i helgen. En kusinbild, utan lilla lillkusin.
 
Sen är det bilder från en promenad från förra veckan.Och SEN är det bilder från när hon reste sig själv för första gången. Minns inte länge vilket datum det var men det var väl för 2-3 veckor sen. Efter det kommer några bilder på den tragiska mössan jag stickade som var pinsamt för liten. Kanske något för lilla lillkusin? Sen avslutas hela  regnet med bilder från fotbollsträningen igen. Och varför de hamnat i den här ordningen har jag ingen aning om. Men enjoy i alla fall! :) 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0