Söndagsuppdatering

Idag har vi roat oss med sån där tråkig städning som inte syns. Natten var rätt jobbig så vi är ganska trötta. Malva vaknade i snitt varannan timme igen, hela natten. Ibland vaknade hon redan efter 1½ timme. :S Men det tog hon igen på eftermiddagen och sov i 3 timmar. Vaknade inte förrän halv 19. :S Men hon sov så gott att vi inte ville väcka henne. Och hon är ju fortfarande lite småkrasslig så hon behövde väl sova. Men men, vi får väl se hur det påverkar natten. Hon brukar ju vanligtvis bli grinig vid halv 20 men än så länge är hon på bra humör. :) 
 
Idag gick lillskruttan själv med gåvagnen som hon lånat av Leo. Tihi, hon är så duktig mitt lilla hjärta.  Hon har även för första gången fått smaka på min matlagning. Yes, jag har ÄNTLIGEN, efter 8½ månad fått arslet ur vagnen och lagat mat till henne. :) Blev pasta med köttfärssås. Hon åt då upp allt, plus att hon blev ledsen när Mattias tog tallriken så jag tolkar det som att hon tyckte om det. :) Är dock rädd att jag hade för lite vatten i maten. Inte för att den blev särskilt hård eller så men jag har ju aldrig lagat babyvarianten förut så man blir ju lite osäker.  
 
 
Vi har även hunnit med att gunga lite samt beställa ett spel till mig. Vi blev ju av med Skyrim när datorns hårddisk dog. Och själva filerna till spelet som man kan ominstallera det med låg på den externa hårddisken som kraschade för evigheter sen. Jag har inte varit sugen på att spela det på länge men idag kom spelet på tal och jag insåg att jo minsann, det vill jag nog ha. Hittade det rätt billigt online så då slog vi till. Får hoppas bara det dyker upp någon dag framför där jag hinner spela lite. Känns inte lönt om man bara hinner sitta i en halvtimme. Men men, det kommer nog dit till det med. 
 
Känns som om det är mycket som händer den här månaden. Nästa helg ska Mattias på utbildning på lördagen. Sen helgen därpå är det begravning. :( Sen veckan efter det kommer mamma ner och på helgen är det namngivning. Och efter det ska vi klämma in ett Gekås besök, och sen 1 november blir ju "min" lillkille 3 år. Jösses! Lilla Leo blir 3 år. När blev han så stor liksom?? 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mosters lillkille. :) 
 
Jaha. Det var väl vad jag hade att komma med ikväll. Jag hade egentligen något mer specifikt jag ville blogga om men så fort jag satt mig vid datorn och loggat in på bloggen så glömde jag givetvis bort det. Typiskt. 
 
Nåja, God natt med er gott folk. Nu gör Malva troligtvis kväll snart och jag med. 
 

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0