Sjuk.. Igen! GRRR!

Nu håller jag på att bli sjuk igen. Fick tydligen bara vara frisk i knappt två veckor. :( Malva är säkert också sjuk för hon har varit skitjobbig de senaste dagarna. Igår var jag helt slut. Jag trodde hon skulle somna tidigt p.g.a badet men icke! Hon höll igång till halv 23. Jag var totalt rasande för jag var så trött. Hehe, jag skrev ett riktigt argt blogginlägg bara för att göra av med frustrationen. Fast jag tog bort inlägget igen efter en kvart eftersom jag var kanske lite väl trött, arg och frustrerad när jag skrev det. Det hela gick i alla fall ut på att jag inte kunde tänka mig att ha fler barn om de ens kommer påminna det minsta lilla om Malva för att hon är så överjävligt jobbig. Jag är förvisso lika trött idag men ikväll kanske jag kan få lite hjälp av Mattias om det är så att Malva får för sig att vara vaken länge. Halv elva låter kanske inte särskilt sent. Men när man haft dålig sömn i 9 månader och en ilsken bebis i ett par dagar så kan jag lova att halv elva är vääääldigt sent.Jag var redo att däcka redan vid halv sju. Och nu när jag tänker efter så jag har jag egentligen sovit dåligt betydligt längre än 9 månader. Nu syftar jag inte på det faktum att jag alltid har svårt att sova, men det här med vakennätter började ju ett bra tag innan förlossningen. Redan då vaknade jag ibland upp till varannan till varje timme för att det gjorde ont någonstans eller för att jag behövde vända mig men klarade inte av att göra det i sömnen. Jaah jösses. Nu när jag inte ammar längre så kan jag ju faktiskt ta mina sömntabletter igen om jag vill. Vilket jag inte vill. Ser ingen mening med det när Malva ändå väcker mig efter 1-2 timmar.
 
Nåja, hon sover just nu men jag vågar inte lägga mig. För jag vet att gör jag det så kommer hon bara vakna och då fortsätter skrikandet. Stackars liten. Jag misstänker för övrigt att det är Leo som smittat oss för det var han som blev sjuk först. Jaja det var det. Har börjat få ont i huvudet med så nu tänker jag bannemig ta två panodil och tycka lite synd om mig själv. Som vanligt.. :S Alltså det där med att tycka synd om mig själv. Inte att ta två panodil.. :P
 
Vi var förövrigt till bvc idag. Malva följer sin kurva jättefint. Hon ligger mitt på linjen på vikten och huvudet, och lite över linjen på längden. Det hela får mig att konstatera att Malva är inte alls någon liten lättviktare. Inte nu längre i alla fall. Det är snarare så att många andra bebisar är tjocksmockar. Hehe. Malva har nog fått mer av Mattias genpol än vad som just nu syns. ;) Och tur är väl det.. :)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0