Praktikdrömmar och vinterkläder

Fick nyss tag på hfab. Verkar som om det inte är helt bestämt än hur det blir med praktiken. Han sa i alla fall att han skulle återkomma ang. det i morgon eller övermorgon (antar att det är måndag). Nåja, det hela får ett ljus att tändas. De verkar ju faktiskt överväga det ordentligt åtminståne *hoppas hoppas hoppas*. Vore så bra om jag fick vara där. Först och främst för att jag så gärna vill vara där. Tror jag skulle kunna lära mig mycket. Men också för att det vore skönt att inte behöva leta efter nya ställen. Dessutom så vore  det bra att veta så här tidigt vart jag kommer vara för då kan jag sätta igång med lite research. Läsa på om företaget och damma av böckerna om omvärldsanalys och annat smått och gott som hör till. Ååh! Det finns så mycket att läsa, repetera och sätta sig in i igen. Det ska bli så kul! *pirr i magen* :D
 
 
I övrigt har dagen spenderats på öppna förskolan. Det var nog ren otur de där besvärande upplevelserna jag hade av det förut för nu är det ju bara trevligt. :) Trots att det kom dit tre andra mammor som tycks känna varandra väldigt väl så jag hamnade lite utanför/hade inte så mycket att säga i deras diskussioner men det var ändå trevligt. Sen lite senare kom min badkompis dit med sin son också så det jämnade ut sig. :) Malva levde loppan och tyckte som vanligt att det var skoj. Jag trodde hon skulle däcka och sova flera timmar efteråt men skitungen sov bara i 20 minuter. Då blev det intag av lunch och sen bar det av tillbaka till förskolan. Jag gnällde nämligen lite över att vi missade loppisen i söndags som jag så gärna ville gå på. Malva behöver ju vinterkläder. Nåja, hur som haver. Hon ordnade så att en mamma som sålde kläder där tog med sin en overall som ingen köpt, en fin, lila sak i storlek 80. Perfekt! Så Malva har något att växta i i vinter. :D 80 kr ville hon ha för den. Det är ju inga pengar alls så vi (dvs jag) slog till. Den är dessvärre inte vattentät men den duger ju till att åka vagn och pulka med och det är väl mest det vi kommer roa oss med. Och någon enstaka snöängel överlever den nog också. :)
 
Jaha, det var det. Nu ska jag muta Malva med lite mellis och försöka få henne att sova. Hon är trött. Hon vet bara inte om det. Än. 
 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0