Lite ditt och datt och foton

Är ju lite dålig på att göra inlägg med bilder så jag försöker kompensera det lite. 
 
Tänkte visa vilken dopfin baby vi hade i lördags. Eller dopfin och dopfin, det var ju inte Malva som döptes, men hon var fin i alla fall. :) Tänk att Malva hade den klänningen på sig på min 25års dag. Som var i början på april. Inte underligt jag tyckte den var lite stor då.
 
 
 
 
I förrgår blev det en liten promenix till Jula för att shoppa en skotork till Ida och Mice. På vägen hem stannade vi till vid en lekpark för att gunga lite. :)
 
 
 
 
 
Som ni ser så tyckte hon det var riktigt skoj. 
 
 
Idag åkte vi till Falkenberg en sväng. Malva fick gå loss bland Leos leksaker. Han brukar ju ha svårt för att dela med sig men idag när han kom hem från dagis så rotade han fram en leksak till henne det första han gjorde och sa att hon skulle låna den av honom. Sötis. :)
 
Malva vill dock givetvis ha samma sak som han höll på med. 
 
 
 
 
 
Sen blev det givetvis mys med lilla Elma också. Kan inte fatta att hon växt 6 cm sen hon föddes och gått upp över 1 kg. Hon är ju fortfarande så liiiten! Tycker fortfarande att hon är mikroskopisk så jag undrar just hur liten hon var förut egentligen.
 
 
 
Notera att Malva ligger i lä hos alla sina kusiner när det gäller hårmängd. Men det hon saknar i hår kompenserar hon visst med humör. I natt var hon helt skogstokig mellan 4 och 5. Det är förvisso inget ovanligt men den här natten var rekord, det var på gränsen bortom hysteri, om det nu finns något där. Stackars liten. Och stackars oss. Men nu har vi haft flera riktigt tuffa nätter i rad och de brukar faktiskt vara följd av en, eller (hoppas) kanske till och med två riktigt bra nätter. Så nu väntar vi med spänning på att få sova ut. :D
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0