Inte glömt

Alltså jag har inte glömt bort bloggen. Jag skrev faktiskt ett inlägg på telefonen igår men givetvis gick det inte att publicera det. Det är andra gången det händer på kort tid. Ytterst irriterande! 
 
 Nåja, det inlägget handlade i alla fall om vad som komma skall. På min blogg alltså. Inte stormen som är på G. Jag har några inlägg planerade jag ska bara orka skriva dem. Ni har en del recensioner att se fram emot. Till exempel en choklad recension. Och en recension från Gekåsdöden igår. Sen var det en till men den har jag för närvarande glömt bort. 
 
Nåja. Nu till stormen. Ja, jag måste givetvis blogga om det. Jag är ju inte riktigt van sånt här. Inte att det ska vara så här allvarligt. En klass 3- varning. Känner hur jag bleknar lite. :S Ville inte att Mattias skulle åka iväg till jobbet idag. Vill inte att han ska dit i morgon heller. :( Det kommer förvisso vara som värst vid 20- tiden ikväll om man ska tro medias rapportering. MEN det kommer ju förvärras från och med nu tills dess. Så vädret lär ju vara ganska långt från underbart innan Mattias slutat och kommit hem i säkert förvar. Blä! :( Eftersom jag har den fantasi jag har så har nu inbillat mig att det kommer slitas loss träd och flyga in i hans lastbil. :@ Usch dumma hjärna! Tur att Malva vaknar snart så kan hon distrahera mig lite. 
 
På tal om den skitungen. Hon tyckte det var en utmärkt idé att kliva upp klockan 5 i morse. Mardröm! Då hade jag "haft" henne hela natten så jag tog pick och pack (dvs enbart mig själv) och övergav både Malva och Mattias för en liten powernap i soffan. Givetvis lyckades Malva somna om i vår säng medan jag fick ligga med ryggvärk på soffan. :@ Men det gav mig en lugn förmiddag för hon däckade strax efter 9 och sover fortfarande. Önskar jag gjort henne sällskap men det är ju försent att komma på det nu. Hon vaknar väl som sagt när som helst. 
 
Kvällen bjuder troligtvis på en strömlös lasagne. Spännande.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0