God morgon!

Eller god och god. Morgon i alla fall. Jag kan inte somna om för halsen gör alldeles för ont. Malva och Mattias sover än. Hoppas de får göra det någon timme till i alla fall. Mattias hade vänligheten att ta henne vid 3-tiden, sen har jag inte sett skymten av dem förrän vid 6. Vet inte om de sovit i soffan eller inte. Troligtvis har de väl det för jag brukar nästan alltid vakna så fort det är någon rörelse i lägenheten (med undantag för katterna). 
 
Som ni ser verkar vi inte vara friska idag heller. Önskar Malva kunde sluta hosta. Det ser så hemskt ut. Stackars liten. :( Hon verkar hosta värre/mer på nätterna än på dagarna. Jag upprepar det Ida sagt: det verkar vara en riktigt aggressiv förkylning det här. Jag undrar just hur många vi smittat ner de här senaste två dagarna. :( 
 
 

Kommentarer
Postat av: Gun-Britt

Snart dags att träffa farbror doktorn tycker jag. Små barn ska inte ha feber mer än tre-fyra dagar

2013-10-20 @ 08:09:24
Postat av: Elisabet

Malva har ingen feber längre. Hon hade det i "bara" två dygn. Men hon är fortfarande förkyld. Men om hon inte börjar förbättras snart (idag eller i morgon) så blir det nog en tripp till vårdcentralen för Malva har varit krasslig i en vecka snart.

2013-10-20 @ 10:48:34
URL: http://elajsans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0