En lat söndag

Det är förvånansvärt länge sen jag bloggade nu. Trodde att jag bloggade i förrgår men det gjorde jag ju uppenbarligen inte. Igår spenderade Ida, Mice, Leo, Cola och Elma sin dag här. Vi passade på att gå till lekparken i närheten av city gross. Elma var inte särskilt imponerad men övriga tyckte nog det var ganska underhållande. Tanken var att de skulle komma hit idag också men Leo har gått och blivit sjuk så de stannar hemma. 
 
I deras frånvaro passar vi på att.. tjae.. göra ingenting. :P Men men. Det är rätt skönt, känns som om jag bodde i köket igår. Först lagade vi (jag) lunch. När den väl var över så var det hög tid att påbörja middagen. Skulle göra burgundisk köttgryta eller hur det nu stavas och det tar ju en mindre evighet. Det luktade suspekt där ett tag på grund av matlagningsvinet men jag tyckte det blev riktigt mumsigt tillslut. :)
 
Nåja, det kanske var lika bra att det blev besöksfritt idag. Vi kan behöva ladda batterierna för i morgon. Mattias ska ju jobba som vanligt och jag ska till Gekås. :S Vår kamera är klar (ÄNTLIGEN) så så kan jag äntligen få hämta ut den. Ellerm jag kunde ju hämtat ut den redan i fredags men jag orkar inte med en spontantur till Ullared då. Men i morgon när jag ändå är i Ullared så blir det en snabbvisit till Gekås. Ska ju dit igen med Ida och mamma om bara någon vecka så jag lär ju inte direkt slita ut mig för att hitta allt på vår lista. Som för övrigt är rekordliten. :) 
 
 
Nåja, det var det. Nu ska jag snegla på ett gammalt avsnitt av det okända innan vi ska promenera till ica och investera i vår middag: mjölk och korv. Eller, alltså vi ska ju inte bara käka mjölk utan jag ska göra vitkålsgratäng (har aldrig gjort det så det kan ju bli spännande) men vi upplever en liten mjölkbrist här hemma. Ifall ni ville veta det. Hehe. Jaja, min vardags är ungefär så intressant. 
 
Nu blir det, Det Okända. Dvs det enda "spök"-programmet som inte gör mig mörkrädd, under förutsättningen att jag kollar dagtid. Kan inte säga hur jag skulle reagera mitt i natten. Och om jag var ensam. Usch!
 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0