At the point of no return

 
Yepp. Nu har jag skickat iväg mailet till HFAB. Lite nervöst är det ju men jag tror det blev rätt okej ändå. Hade dock ingen som kunde läsa igenom det för Mattias gick och la sig. :S Men men, det blir nog bra ändå.
 
Jag känner mig dessutom löjligt lycklig. Är länge sen jag satt uppe "sent" och klurade på ordval, pillade med meningar osv. Det är så underbart roligt att skriva! :D Vill börja skriva igen. Skriva på allvar! Men för tillfället saknar jag inspiration. Men bara att lusten att skriva återvänt är ju ett gott tecken. Synd bara att den troligtvis kommer hinna försvinna igen innan jag får tid att skriva ihop något vettigt eller läsvärt. Dagarna går ju åt till att passa Malva och på kvällarna när Mattias är hemma så hinner jag oftast bara laga middag och sen stupar vi allihop i soffan. Men en vacker dag. Då SKA jag skriva färdigt en bok. Så är det bara. :) Sen om det är någon av dem jag redan börjat på eller något helt nytt, det får framtiden visa. 
 
Det var det, nu ska jag slå följe med resten av familjen och sova. Jag har definitivt varit uppe för länge för jag börjar bli hungrig. Med andra ord är det hög tid att borsta tänderna. 
 
Sov gott med er! 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0