Argbigga och gladbigga

Malva har varit vansinnigt grinig idag. Förmiddagen spendare hon med att skrika, skrika och åter skrika. Vad jag än gjorde så var det fel. Jag försökte trösta henne, men hon skrek. Jag satte henne på golvet - då började hon skrika ännu värre. Jag plockade upp henne - då började hon skrika ÄNNU värre. *suck* Skrik skrik skrik. Ett under att jag inte är döv än. Vet inte om det är tänder som krånglar. Eller magen. Eller båda kanske. Hon hade i alla fall ingen feber idag så det är ju inte det. 
 
Nåja, jag funderade på att avboka "simningen" men gjorde det inte för jag tänkte att det kanske skulle göra henne på bra humör. Och tack och lov så gjorde det det. Malva tyckte det var jättekul på badet. Hon skvätte som vanligt en massa vatten utan någon som helst hänsyn till någon annan. Tack och lov var det ganska lugnt. De delade av bassängen så på vår sida där vi var med småttingarna var vi först 6 stycken och som mest 8, dvs 4 vuxna och 4 barn. Innan vi gick hem igen så spenderade vi några minuter i bubbelpoolen. SÅÅÅÅ skönt! Var dock orolig att det skulle vara för varmt för Malva men det gick bra. Hon reagerade inte alls på värmen och det var ju inte så varmt att man blev rödflammig i huden (kan "råka" ha så varmt ibland när jag bader själv hemma). Efteråt var vi helt slut allihop. Glömde säga att jag gick dit tillsammans med en mamma som jag träffade öppna förskolan förra veckan. Malva somnade på vägen hem och sov faktiskt i 1½ timme eller nåt sånt. Jag hoppas på att hon ska sova lite bättre i natt också nu när hon fått aktivera sig på ett nytt sätt. Nåja, vi tyckte båda två att det var trevligt så vi tänker gå dit tillsammans fler gånger. Lysande! :) 
 
I morgon är det bvc som står på menyn. Och efter det ska jag investera i, och fylla på, spolarvätska. Spännande, har inte gjort det på år och dar. Låt oss hoppas jag inte råkar hälla ner det där oljan ska vara. ;P Efter det ska jag tydligen besikta bilen. Ja, man kan säga/skriva besiktiga också. Eftersom jag är en ordnörd så "googlade jag upp" det hela och transportstyrelsen påstår att bägge orden duger/existerar. Jag litar väl på det för jag orkar inte gräva i det djupare. :P 
 
Nåja, nu ska jag gå och vika tvätt och sen roa Malva. Jag lär nog stupa samtidigt som henne för jag har gäspar sen vi kom upp ur badet typ. 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0