Zzzzz

 
Zzzzz! Var ute på en längre promenad med mamma i morse och det tog visst all energi för efter dess har jag varit slö och trött. Lämnade av henne på tågstationen i Falkenberg vid 11. Sen har jag inte gjort många knop. Tänker eventuellt sträcka mig till att dammsuga idag. 
 
Igår provade jag på att göra egen vaniljsås. Hade en "öppnad" vaniljstång hemma plus en del mumsiga äpplen från svärisarna så jag tog och bakade äppelpaj och passade som sagt på att göra egen vaniljsås. Blev riktigt mumsigt om jag får säga det själv. Mamma fick dock assistera mig med kokningen/uppvärmningen av såsen för jag hann inte riktigt med så jag kan ju inte ta åt min all ära. 
 
Nåja, det var det.. HFAB var här för en liten stund sedan. Nu är det bara en dag kvar som de ska komma hit och fixa något så sen slipper vi det. Goodie. Då kan alla kryddor få flytta tillbaka till kryddhyllan. 
 
 
Jaha.. Nä nu ska jag nog slå mig ner i soffan en stund. Malva sover och jag deppar över praktikdöden så idag tar jag en paus från det. Blir nya tag i morgon. 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0