Pyjamasparty!!

 
Min och Malvas roadtrip till Jönköping har nu förlängts till ett pyjamasparty. Eller i mitt fall blir det nattlinne/t-shirt/pyjamasbyx-party. Eftersom jag inte äger någon fullständg pyjamas. Lika bra det för jag använder det ändå så sällan, blir så fruktansvärt varmt då. Men men.. Det ska bli skoj! :D Hoppas Malva fortsätter sova lika bra som hon gör nu, idag vaknade inte Malva förrän 06:40 medan jag själv var vaken redan 5:20. Typiskt. -_-
 
Igår åkte vi en sväng till Oskarström och satte på vintersulorna på bilen. Eller vi och vi. Jag satt inne och busade med Malva och det enda jag bidrog till var att käka upp fikat när det väl var dags för det. 
 
Idag så blir det kaaaanske en tripp till stadsbiblioteket. Jag har inte köpt någon biljett till babyrytmiken än. Men det blir vädret får avgöra det. Okej jag erkänner väl då! Jag skiter fullständigt i vad det är för väder så länge det inte är storm, det är väl snarare så att min lathet som får styra. Problemet är inte att orka gå dit utan snarare när det är dags att gå hem igen. Tur det finns bussar. Hehe. Jaja, latmaskvarning på mig, jag vet. 
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0