Möte

Idag var jag på intervju/möte på hem.. SÅÅ spännande! Givetvis var jag löjligt nervös. Varför blir man det egentligen? I flesta fall är det trevliga och härliga människor man möter. Så var det i alla fall idag. Vi var lite mer opersonliga än vid min förra intervju men det kändes väldigt bra ändå. Ikväll ska jag fixa ihop lite dokment som jag ska skicka till dem och sen ska de ta sig en funderar så får vi se vad som händer *håller tummarna*. 
 
Ikväll blir det nog en tidig kväll, vet inte varför men jag har varit vansinnigt trött sen mötet. Tokigt. Hoppas på nya krafter och ny energi i morgon. Då bär det av till vårdcentralen igen. Var där med Malva igår. Vi hade turen att det var vår bvc sköterska som tog emot oss så vi fick ju någon som vi redan känner. Jag tyckte hennes sår såg jättehemskt ut medan sköterskan tyckte såg bra ut och att det inte alls var särskilt farligt. Men Malva är ju min lilla baby så givetvis såg såret enormt ut i mina ögon. Alltså, jämfört med Malvas storlek så var väl såret ganska stort också. Men det var inte infekterat eller så, och blåsan i armhålan sprack aldrig så där är det än så länge inget sår alls. :) Men men, i morgon ska vi som sagt tillbaka för att byta förband. Både jag och sköterskan ville klämma in ett byte till innan helgen så vi ska dit på fredag också. 
 
I helgen får vi besök av Ida och Mice. Sen blir det eventuellt en tur på Wapnö, vi velar lite hur vi ska göra. Det är ju inte överdrivet dyrt att lösa in sig där men samtidigt så blir det ju dyrt om man bara åker dit och inte köper något. Men men vi får se hur det blir, har ju faktiskt varit dit alla andra år så det är ju lite tradition. Själv går jag som vanligt omkring och suktar efter en tur till Göteborg och Jul på Liseberg, det är sååå mysigt där vid jul! Har bara varit där en gång och det var julen 2010.. Men men, nästa år kaaanske det blir av. :)
 
På tal om jul. Det är först nu jag börjat inse hur nära det är. Vi åker liksom till Jämtland igen om en månad.. Crazy! Börjar redan gruva mig för bilfärden. Jag har ju blivit mer åkrädd på äldre dar och vintern har en tendens att förvärra den. Fast vintertid är jag nästan mer körrädd än åkrädd, vilket egentligen är ironiskt med tanke på vart jag växt upp och med tanke på att jag höll på med körkortet när det var halt. Tror dock att det mesta av snön faktiskt hade försvunnit vid själva uppkörningen.  Jaja, nu förvandlades ju det här till en massa babbel. Kanske dags att väcka Malva. Vi ska hämta Mattias på jobbet idag så vi kan åka inom affären och införskaffa lite färsk, mumsig torskrygg. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0