Julstök. Och sånt..

Idag har vi julstökat nästan hela dagen. Städning och pyntning. Blev en tur in till stan också för att beställa en julklapp samt köpa en juldress till Malva. :)

Lägenheten är fortfarande rörig men så är det när man bor trångt. Sovrummet ser ut att komma från en annan planet. Eller möjligtvis från en soptipp. Men men. Tur vi kan stänga dörren och njuta av julfriden som lyder i resten av lägenheten.
Vi passade på att avrunda kvällen med att smaka på apotekarnes årsmust. Den har en hemlig ingrediens som i år består av...



(håll för nästa mening om ni inte vill veta) :




mörk choklad!




Visst låter det mumsigt? Jag tyckte dock inte jag kunde känna någon smak av det. Men men, det var gott ändå.

I morgon är det julskyltning som står på menyn. Plus att det är ljusfest inne i stan. Händer en hel del smått och gott och vi hinner nog inte ens med hälften av alla sakerna jag vill gå på. Men nån grej ska vi väl hinna med. Sen är det ju som sagt julskyltning också. Den avslutas med att svärisarna kommer hit och passar Malva medan jag och Mattias går på bio. Ska se uppföljaren till The Hunger Games. Ska bli intressant, har nog glömt en del ur boken.

Nåja, nu ska jag strax krypa ner i sängen och drömma mig bort till Skottland. Fy vilken längtan jag har efter att få åka dit igen.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0