Framsteg i praktikvimlet

Oh my gosh! I morgon ska jag på möte ang. praktiken. JAG ÄR SÅ SPÄND! Tihi! :D Malva ska få spendera lite kvalitetstid med sin "gammel"mormor medan kag är iväg. Ja, "gammel" hamnar definitivt inom citationstecken eftersom hon egentligen är för ung för att vara en gammelmormor. Det skiljer ju faktiskt bara nåt år mellan henne och min pappa, need I say more? 
 
Nåja, jag känner mig i alla fall väldigt förväntansfull. Har läst på lite om företaget så jag inte ska känna mig som ett totalt frågetecken. Men visst känns det väldigt nervöst. Men spännande också. Fick dessutom tipset att se en liten inspirationsfilm som företaget gjort. Och nog tusan fungerade den för jag blev då riktigt taggad. Ni vet när man bara vill slå ihop händerna, resa sig upp från stolen eller vart man nu sitter, och säga "nu kör vi igång". Precis så känns det. :D 
 
Han som jag hade kontakt med idag verkade dessutom riktigt trevlig så då känns inte mötet lika skräckinjagande heller. Alltså, visst är jag rejält nervös, men det är för att mötet är så viktigt. Det känns ju inte direkt som om att de ska sätta mig på ett spett och grilla mig till frukost. Eller middag i det här fallet eftersom mötet är på eftermiddagen. Så ja.. Jag är nervös, men inte rädd. Jaja, känner att jag börjar svamla. Ska sluta nu. Promise!
 
Kom ihåg att hålla tummarna för mig i morgon!
 
 


Kommentarer
Postat av: Jessica

Det kommer att gå bra, tror jag. "Gammel"mormor blir glad av att vara barnvakt tror jag.

2013-11-06 @ 20:47:19
Postat av: Maritha

Jag håller massorr av tummar! Hoppas det hjälper!

2013-11-07 @ 14:11:20
URL: http://frolid.eu/blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0