En (sen) fredagskvällskvist

Gaah jag blir VANSINNIG!! Har tappat bort en julklapp. Den är helt lost in space och jag har letat överallt (känns det som). :-(

Nåja. Idag var vi till vc. På väg dit rök jag ihop lite med en man/gubbe som var ute och gick med en hund. Den sket längs vägen och jag frågade om han inte skulle plocka upp det. Han stod nämligen och prasslade med en påse men gick bara vidare i stället för att plocka upp. Han blev visst lite sur på mig. Men ooops då!

Väl på vc så gick det bra. Malvas sår som såg enormt och skräckinjagande ut i måndags har nu slutat blöda helt. Hon har inget förband i armhålan längre. Det togs bort i onsdags. Och fortsätter det så här så slipper hon nog förbandet på armen nästa vecka. Skönt. :-)

Idag fick jag svar från hem. Det ser ljust ut. Ska på möte med deras personalchef nästa vecka och då skriver vi nog avtal. Jag vågar dock inte ta ut något i förskott ännu. Vad som helst kan ju hända innan avtalet slutits.

I morgon kommer Ida och Mice hit. De köper med sig lite frallor så kör vi gemensam frulle. Mysigt. :-) Sen åker pojkar och flickor år varsit håll. Mattias, Mice och Leo får roa sig på biltema medan jag, Ida, Malva och lilla Elma åker in till stan. Jaja, en extremfeminist kanske skulle fått en hjärnblödning men det hela har faktiskt med ärenden och utrymme i bilarna att göra. Senare på dagen blir det även en tur till Wapnö.

Det var det. Vi får ju besök tidigt i morgon så nu kryper jag till kojs, nöjd med vetskapen om att jag får vila ordentligt i natt för det är Mattias tur att sova bredvid spjälsängen. Sov gott, gott folk!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0