Depp

 
Sitter och deppar lite för HFAB har återigen lagt ut en fyra i Vallås. Exakt den planlösningen jag vill ha, och ännu viktigare: lägenheten är på bottenplan. Åååh, vill ha! :( Men vi har givetvis ingen chans. Dels för att det skulle öka vår hyra med nästan 1500 kronor/ månad och dels för att vi har som mest ca 1800 köpoäng och man måste ha en bra bit över 3000 för att ens få komma och kolla på lägenheten. Med andra ord så lär vi väl bo kvar här i all oändlighet. 
 
Jaja, nu var det visst färdigdeppat för det luktar skit här (och jag är oskyldig!). 
 
 


Kommentarer
Postat av: Anneli

Hej
Hoppas allt är bra med er.
Dem lägenheterna på detta området är av stort intresse för många. Så det är synd. Men sök ändå för man vet aldrig. Vi hade 1600 poäng när vi fick vår. Dem fem första tackade nej och iom tt vi skulle få barn och jag har intyg på invaliditet så tror jag vi fick den. Det är ju värt att testa.

Svar: Hej hej, jo tack det är bra med oss. :) Jag skriver alltid upp mig på bottenplansfyrorna i vallås. Men som du säger så finns det ett stort intresse. Slutar väl med att vi får avvakta och köpa en lägenhet nånstans i stället. Synd bara att det kostar en förmögenhet. :/
Elisabet

2013-11-28 @ 19:35:52
URL: http://annelisrotorp.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0