Bio

Igår använde vi upp vårt sista biopresentkort. Vi såg Thor - The Dark World. It. was. AWESOME! 
 
Tyckte riktigt bra om den. Jag fullkomligen avgudar Loke! Jag vet att han var huvudskurken både i första filmen om Thor och i The Avengers. Och jag vill ju inte att han ska vinna egentligen.. Men kom igen.. Hur man man inte älska honom? Han är ju helt "underbar". :D :D Många är ju mer eller mindre förälskade i Thor och det kan jag väl också fatta.. Jag menar.. Se på honom.. Men i övrigt så är Loke mer underhållande. Troligtvis för att han är så genomfalsk. Jag skulle ju inte gärna ha honom som sambo men jag är nog lite hemligt kär i honom i alla fall. 
 
 
 
 
Sen så måste jag se catching fire när den kommer.
 
 
 
Här i Halmstad kommer de vista Hunger games först och sen catching fire efteråt. Kostar 195 kronor och då ingick det tydligen någon meny också, tror det var stora popcornmenyn. Vad nu det innebär. Popcorn och dricka antar jag? Nåja. Jag vill så himla gärna gå på det. Men jag har blivit för gammal. :( Det börjar klockan 21. Det är runt den tiden jag brukar stupa i säng. Sen pågår ju filmerna i minst 4 timmar också. Då är klockan  01 så jag tror inte jag skulle orka. Usch! Känns så trist att inte orka saker längre. Att vara så trött att man ibland står ut att vara vaken till 22, eller kanske rent av 22:30 men då är man så trött att huvudet snurrar. Gaah! :( Jag får se filmen senare helt enkelt, som alla vanliga dödliga. Eller vanliga lite klenare dödliga. Som går på bio redan vid 18 i stället för vid 21.Och som ser en film i stället för två. Vi började till exempel kolla på The Hobbit i förrgår. Det var vi tvugna att dela upp i två omgångar eftersom jag inte orkade titta på hela i ett svep. Klockan var ju liksom 22 så jag orkade inte vara vaken längre.. Trist.
 
Nåja, det var det. Kommer en del på bio som jag "bara måste" se helt enkelt. När jag orkar. 
 
Idag hade vi egentligen tänkt ta en strandpromenad, men eftersom det regnar lite då och då så vi skjuter nog upp det tills i morgon. Blir eventuelt en roadtrip med bilen i stället. Tänkte åka längs lite fina kustvägar kanske.  Fortfarande trist att det regnar men i bilen så slipper vi ju bli blöta i alla fall. :)
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0