Behörig

GRR! Nu har jag fått mail från antagning.se igen! De påstår fortfarande att jag inte är behörig till min utbildning. Jag finner det hela ytterst ironiskt (och vansinnigt irriterande) eftersom jag VET att jag är lika behörig som årsklassen under mig, dvs de som jag ska läsa kursen med under våren. DESSUTOM har jag ju redan skickat in mina betyg . som visar ATT jag är behörig.
 
Har jag läst kurserna som jag ska läsa? - ja? Har jag godkänt i dem - ja,  allihop! GRR!
 
Som om inte det var nog så har jag faktiskt också en platsgaranti. Hur svårt ska det vara att begripa? Platsgaranti??? Jag kan med andra ord inte vara "inte behörig". Jag blir tokig!  Nu har jag tröttnat på deras valsande så jag skickade iväg ett mail till skolan frågade vad fanken de håller på med. Om de inte skärper sig så åker jag väl dit och kör upp min platsgaranti i ögat på dem så kanske det blir någon ordning. Under de tidigare åren har jag aldrig, ALDRIG (!), behövt skicka in betyg eller några andra papper för att få fortsätta plugga. Trots att utbildningen blivit mer avancerad år för år så har det inte behövts. Men nu helt plötsligt när jag varit hemma så tycks skolan ha glömt/glömt/tappat bort alla som helst bevis på att jag någonsin pluggat där och därmed tycks de också tvivla totalt på mina tidigare kunskaper, trots "bevis" (betygen). Hmpf, nog för att jag också betvivlar mina kunskaper med jämna mellanrum men det här är ju bara löjligt. 
 
Jaja, nu har jag gnällt av mig. Idag blir det kanske en tur till öppna förskolan. Och senare, ikväll, eventuellt en promenad. Vi (Mattias) har nu investerat i varsin reflexväst och en liten reflexboll till vagnen så nu vågar man ju vistas ute igen. Nu återstår det bara en reflex till som jag vill ha till vagnen sen får det minsann duga. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0