Behörig del 2 + skrämseltaktik

 
Yepp! Nu är jag officiellt behörig. Vet in vad som gått snett men efter några timmar fick jag svar av nån som höll med om att jag är behörig. Så de uppdaterade det hela så nu borde det inte vara några problem för mig att komma in på kursen. Puh! :D 
 
I övrigt har dagen hittills spenderats på öppna förskolan. Malva levde rövare och skrek på en stackars 7-8 månaders baby samtidigt som hon försökte stjäla flickans napp några gånger. Tillslut blev den stackars flickan så rädd och ledsen att hon började gråta. Haha lite pinsamt. :/ Sen när mamman plockat upp flickan för att trösta henne gav sig Malva på den flickans kompis. En kille i ungefär samma ålder. Han hade ingen napp hon kunde stjäla men hon gjorde sig bästa med att skrika på honom också. Hans svar var bara att flina glatt över hela ansiktet. Han var inte lika lättskrämd och tur var väl det. :) Det var rätt många där idag faktiskt. Ganska många små, tror Malva var näst äldst. Den äldste var en liten kille på snart ett år som vandrade omkring och lekte med bollar. Han erbjöd faktiskt både mig och Malva bollen några gånger också, underbart sött! :)
 
Nåja, allt bus tog ut sig rätt så nu ligger Malva helt utslagen i sin säng och sover medan jag roar mig med att sitta här en sväng. Överväger faktiskt att lägga mig en stund jag med.
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0