ZzzzZzzzz

 
Efter att jag råkat väcka Malva vid 3 i natt så höll hon mig vaken till halv 5. Sen väckte hon mig vid 6:20 igen och passade även på att vara grinig hela morgonen. -_-  Om jag får för mig att göra samma sak igen så tar jag nog och flyttar på lampan så att jag inte kan nå den. Undrar vad tusan jag drömde som fick mig att vakna och direkt sträcka mig efter lampan. Lär ju knappast ha varit den som stört min sömn eftersom vi haft den tänd om nätterna sen Malva föddes. Nåja, så var det med den saken. Jag hade egentligen tänkt gå till öppna förskolan idag men jag orkar seriöst inte. Tror inte Malva gör det heller. Har äntligen fått henne att somna om. Är sugen på att göra henne sällskap men är rädd att jag inte somnar i kväll då.. Jaja, I-lands problem.
 
Ska vandra förbi gymmet senare idag och se om jag kan komma in nu. Enligt HFAB så ska låset inte vara bytt så vi ska komma in där. Om inte får jag besöka husvärdskontoret i morgon. De har ju helt värdelösa öppettider. Totalt på en dag har de öppet en timme uppdelat på två omgångar. Så en halvtimme på morgonen och en halvtimme på eftermiddagen. Inte okej. 
 
Vi ska även jaga "hon med lokalen": Har vi inte fått tag på henne senast i morgonkväll ringer jag HFAB och klagar. Någon som har så lite tid ska inte hålla på med det där. Dessutom så VET hon ju att vi ska höra av oss. Verkar inte spela någon roll om man lämnar meddelande eller inte. Inte okej! 
 
Oh. Borde kanske ta och ringa Wild west också och boka bord. 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0