Prioriteringar

Efter en jobbig gårdag och en lika jobbig natt tog jag och lillskruttan sovmorgon till 8. Inte för att det blev någon imponerande mängd sömn eftersom hon var på dåligt humör i natt. Humöret började förövrigt redan igår morse. Jag och lillskruttan var helt slut efter en så kinkig dag, Och under natten tog tålamodet i princip helt slut. Men så i morse möttes jag av världens underbaraste solskensbebis som avfyrade leende efter leende. Så nu är tålamodet påfyllt igen. :)
 
I övrigt så tar vi det lugnt idag. Försöker njuta av Malvas goda humör medan det håller i sig. Är städning som står på menyn för vi får besök ikväll. Kanske blir en promenad också för att rensa tankarna lite. Har hakat upp mig på folks prioriteringar. Alltså jag är den första att erkänna att mina prioriteringar inte alltid varit särskilt bra. Snarare tvärtom, de har stundvis varit helt värdelösa! MEN när man blir vuxen så ska det väl ändå ändras? I alla fall så trodde jag det. Å andra sidan så är väl folk olika viktiga för varandra. Men men, det är ju "kul" att veta i vilken ordning man själv prioriteras. Men men, om vi är oviktiga så finns det ju inte så mycket jag kan göra åt det mer än att släppa det och helt enkelt strukturera om mina egna prioriteringar. Men visst känns det trist. 
 
Resten av veckan ska jag väl försöka få någon ordning i den här grottan som vi bor i. Fattar inte att det tar så lång tid att städa men kan gå hur fort som helst att stöka ner. Gruvar mig för när Malva blir lite äldre och börjar sprida saker. Stackars Mattias som då får stå ut med två stökfior. Ska ta tag i det här med sommarkursen också. Har ju blivit antagen till två kurser men planerar att bara läsa den ena. Vill ju spendera sommaren med en massa mys också eftersom kursen infaller i samma veva som Mattias semester. Min tajming har visst aldrig varit bra. :S
 
Nåja, det var det. Nu ska jag återgå till min glada baby. :)
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0