Lovely!

Woop woop! Vilken härlig dag det här är! :D Solen skiner, vi har 19 grader i skuggan och det är fortfarande morgon. Enda minus är att jag väckte mig sjävl en massa i natt igen. Samt teleporterade bort en kudde.
 
Jag har dessutom gymmat. Första gången på över ett år! Känns underbart. Det gick rätt bra ändå med tanke på hur kass kondis jag har. Blev 40 minuter crosstraining, förvisso bara 5.55 km men det är ju en början. Målet är att klara 1 mil på under en timme. Eller, helst orka en mil över huvudtaget utan att få hjärtsnörpen. Men allra helst under en timme eftersom bokningen bara gäller en timme. ;) Men jag kan ju alltid dubbelboka. Men det ska jag inte göra förrän jag faktiskt tror jag orkar det. Blev löjligt stel i benen/höfterna. Känner mig ungefär lika rörlig som när jag var höggravid. :S Fast det gör ju inte ont nu i alla fall, är väl bara att jag är ovan. Sen blir det kanske inte bättre av att jag inte har några träningsskor utan tränade i 5 nummer för stora fejkfoppatofflor. Jag hittade inte mina så jag stal Mattias.
 
Malva var i alla fall snäll under hela tiden. Hon låg i vagnen och hejade på mig. Eller, jag intalar mig det i alla fall, jag har ju egentligen ingen någon aning om vad arghh, uuuhh och öeheh betyder.
 
Nu ska jag underhålla babyn, förse oss med mat och sedan åka in till stan (försäkringskassan). Ska ge dödsbussarna en chans till. Dummar de sig igen gör jag slut för alltid.
 
 

 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Dina tofflor ligger fortfarande i vår bil : p

Svar: Hehe så bra. Då kan jag ju sluta leta efter dem i alla fall. :P
Elisabet

2013-05-16 @ 12:45:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0