Iron man 3

Igår var jag och Mattias på bio och såg Iron man 3. Tyckte den var bra, vi såg den tyvärr bara i 2D eftersom 3D visningen inte började förrän 21 och det var lite väl sent. Jag gillade refereringen till tidigare filmer och Avengers. Gjorde mig sugen att se Avengers igen. Och de andra Iron man filmerna. :) Borde dessutom se tvåan för jag tror inte jag sett den. 
 
Nåja, innan bion gick jag på stan en sväng med systeryster och sen käkade vi lasagne innan vi gav oss iväg. Det var lite jobbigt att lämna Malva men det kändes inte fruktansvärt. Däremot när bion var slut så kändes det som att vi inte kunde komma hem snabbt nog. Haha, jag var till och med tvungen att ringa och kolla läget trots att det bara tar 10-15 minuter att ta sig hem från stan. Malva verkade knappt ha märkt att vi varit borta och hon struntade fullständigt i att vi kom hem igen. Men nu ska jag inte vara utan henne förrän om två veckor. Då ska vi till Wild west och käka och dit får hon inte följa med, det är alldeles för livat där. Men det blir nog bra, om middagen blir lika spännande som Iron man 3 så kanske det inte blir så jobbigt. "Sätta press på mitt sällskap?" Hehe näää vadå? (A) :P
 
Idag ska jag ringa konditoriet och förbjuda dem från att ha banan på tårtorna. Sen blir det kanske en promenix i solen med Malva. Borde nog ta och ringa Synpotik också, så här jäkla lång tid borde det väl inte ta? 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0