Ingen förskola

Blir ingen öppna förskolan idag eftersom jag ska till Falkenberg. Ska vara barnvakt till Leo i stället samt socialisera med systeryster. På tal om förskola så åkte vi förbi den som jag spanat på igår. Det tog 7 minuter att åka därifrån och hem, så en dag när det är mer trafik så tar det säkert runt 10 minuter. Det avståndet kan man väl leva med. Tror jag. Har mailat rektorn nu för att se om vi kan få besöka förskolan när de faktiskt har öppet. 
 
Och på tal om förskola och barn och sånt. I förrgår, den 30e april gjorde lillskruttan sin första vändning från mage till rygg. Det är fortfarande lite trixit och kämpigt för henne, men nu kan hon faktiskt vända sig helt själv. Min duktiga lilla baby. Bara 14 veckor och 3 dagar. Just med den biten har hon varit väldigt snabb i utvecklingen. Det är ju inget konstigt med det, det är visst rätt vanligt att de är snabba i utvecklingen med något men kanske långsamma med något annat. Jag håller tummarna för att hon är långsam med att krypa och gå och sånt. Att helt enkelt ta sig fram. Hehe. Vår lägenhet är ju inte dirket barnsäkrad med tanke på alla sladdar mm som dräller överallt. Å andra sidan tror jag inte att hon kommer vara en segis. Hon sparkar ju redan och försöker göra kryprörelser när hon ligger ner, hon orkar bara inte lyfta sin kropp. Och jag var ju snabb att gå när jag var liten.. Hmm, får hoppas att hon är en rebell och helt enkelt vägrar förflytta sig. Hehe.
 
Nåja, det var väl allt jag hade att komma med. Nu blir det frulle i lugn och ro medan lillskruttan slummrar innan det är dags för hennes second breakfast. Goodie.
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0