Gääääsp!

ZzzzZzzz. Fy vad jag är trött. Har varit en kinkig förmiddag med en trött bebis som inte vill/kan sova. När jag väl fick Malva att somna så gjorde jag också ett försök till vila med det omöjligt att somna. Är alldeles för mycket som rör sig i huvudet för att det ska gå. Namngivning... Jämtland... Namngivning... Synpotik... Namngivning. Ja, som ni ser så tänker jag mycket på namngivning och planerar vilka listor jag ska skriva. Haha, vore kanske lite mer produktivt att faktiskt skriva listorna i stället för att planera listor på vilka listor jag ska skriva. Tokerier! I morgon ska vi i alla fall kika på lokalen. Goodie. 
 
En annan trevlig, fast egentligen otrevlig, sak är att jag igår, och idag haft dumping. Första gången på typ ett halvår. Ja kanske ännu längre. Det är så att jag bakade igår. Ingen märkvärdig kaka eller så men efter att vi ätit en sådan till efterätt igår så började jag må dåligt. Inte särskilt illamående men hjärtat började slå hårt och fort. Tidigare har jag varit med om att min puls gått upp ibland men det har inte varit så obehagligt/läskigt som det var igår. Kändes som om hjärtat skulle hoppa ur bröstkorgen på mig. Jag trodde inte jag kunde få dumpingar längre men det kan jag tydligen. Och det är ju faktiskt bara bra. :D Men jag vågade mig på att smaka den idag igen, ville se om det faktiskt berodde på kakan eller det faktum att vi fikade för nära inpå middagen plus att jag drack vatten direkt efteråt. Jag mådde inte alls lika dåligt idag som igår men känner ändå att kroppen reagerar så den där kakan får nog Mattias ta och käka upp själv. Personligen känns det som om jag aldrig vill äta något sött mer i år. Helst inte äta något överhuvudtaget för resten av året. Ja, som ni ser så är jag fortfarande lite påverkad av det. Men men, jag tycker som sagt bara att det är bra. :)
 
Nåja, kanske ska göra ett viloförsök till. Måste passa på så jag orkar med lillskruttan ifall hon är lika besvärlig ikväll som hon varit hittills. 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0