Fredag

Nu blir det tredje gången gillt. Försökte blogga från mobilen. Just när inlägget var klart så försvann internet och tog inlägget med sig. Försökte sen blogga från den stationära datorn men halvvägs genom inlägget hängde sig tangentbordet. Blogg.se hävdade att inlägget sparades men de ljög bara för jag var minsann tvungen att börja om från början. Nu sitter jag vid bärbara så funkar det inte nu så ger jag väl upp. 
 
Nåja, till själva inlägget:
 
Blev mindre träning idag. Malva ledsnade så jag hann bara med 28 minuter crosstraining som resulterade i ca 3.76 km. Inte så mycket men antar att det är bättre än ingenting. Ska försöka pallra mig till gymmet i helgen också och köra vilodag på måndag. Resten av den här dagen ska spenderas i städandets tecken, jag försöker i alla fall intala mig själv det. Sen blir det äntligen fredagsmys. Det bästa fredagsmyset som finns eftersom det är kombinerat med bebismys. :) 
 
Igår passade vi på att smaka samt beställa köttet till namngivningen. Mumsigt! :) Vi beställde lite bröd också bara för att vara på den säkra sidan. Vi kollade på lokalen igår också. Jag gillade den, köket såg lite slitet ut men vad spelar det för roll. Lokalen är dock alldeles för stor för vårt sällskap. Men men, hellre för stort än för litet. :) Och vi har redan blivit lovade att få nycklarna på fredag. Fredag morgon dessutom! Det kompenserade för hur svårt det var att få tag på henne så allt är förlåtet nu. :) Vi behöver dessutom inte lämna tillbaka nycklarna förrän på söndag så det är ingen stress med städningen heller. Lyyysande! :D Vi kan ju kalasa hela helgen om vi vill. Hehehe. :P
 
Ytterligare en sak om igår, jag fick mitt resultat från IQ testet. För att vara ett gäng högintelligenta människor så tycker jag att de var ganska tröga. Nåja. jag fick min teori om testet på hemsidan bekräftat, att det är lite lättare, troligtvis för att locka folk att göra det riktiga testet, men men. Enligt intyget som jag fick, som förövrigt ser ut som något sorts diplom (jag hade nöjt mig med en liten papperslapp så om det var därför det tog över en månad blir jag lite besviken), så är mitt IQ 117. Inte jättehögt men högre än 87% av resten av Sveriges befolkning. Är jag nöjd? Inte direkt. Fast jag är ju inte missnöjd heller, snarare "jaha"- känsla. Har dock inte bestämt mig om jag ska göra om testet eller inte för jag var ju inte helt frisk när jag gjorde testet och sånt kan ju påverka. Men men, vi får se, i så fall blir det senare. Kanske efter sommaren eller nåt. 
 
Nåja, nu har min övertrötta baby vaknat och vägrar acceptera läget. Ajöken. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0