Liten och stor

Malva är liten och stor på samma gång. Vi har nyss kommit hem från bvc, lillskruttan var lite missnöjd för hon var trött men utöver  det gick det väl bra. Men hon dalar fortfarande på vikten. Eller dalar och dalar, och går ju upp, men inte riktigt så snabbt som hon kanske borde. Men enligt bvc-sköterskan så är det ingen fara så då får vi väl lita på det. Så som sagt, hon dalar på viktkurvan (hon brås uppenbarligen inte på mig, hehe :P ) och på längden så sticker hon fortfarande iväg. Hon är nu 60 cm lång och till det väger hon 4975g. Hennes bmi är väl på minus snart. Näe men det är som sagt ingen fara.
 
Men en sak som gjorde mig lite fundersam var att jag nu blivit beordrad att ringa amningsmottagningen. Den s.k. "white spot" som jag har har fortfarande inte försvunnit. Jag har inte brytt mig om det eftersom det inte gör lika ont att amma längre. Alltså, visst gör det lite ont, men inte så jag får lust att fälla en tår eller två. Men men, hon tyckte jag skulle boka en tid så jag får komma dit så de får kolla på mig eftersom hon var "fundersam". 
 
Så nu har min lilla hypokondriker växt till sig och jag är helt övertygad om att jag drabbats av hepatit c, cancer och aids. På samma gång, givetvis. Okej, det tror jag kanske inte (bara lite). Men sköterskan hade ett underligt uttryck så då blir man ju lite.. Knasig. Nåja, så nu ska jag snart ringa dem och sedan är det lunch som står på menyn. Är svinhunrig. Och Malva tror visst också att hon är det, hon vill ha snuttmaraton men det går jag inte med på eftersom jag vet att det bara resulterar i att hon spyr ner både sig själv och mig. Hon har för övrigt spytt ner sig själv en gång redan och såå himla roligt tycker jag inte det är att tvätta. 
 
Ska ringa systeryster också och tjata åt mig barnvakt. Egentligen har jag ingen lust alls att lämna ifrån mig Malva men jag har blivit erbjuden att komma på introduktion och då kan jag ju inte släpa med mig henne.
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0