Hemleveranser och frostskadade matlådor

Vaaaarföör har inte subway hemleverans?! :( Är svinhungrig och har inte alls lust att ställa mig och laga någon maffig lunch. Så det får bli någon frostskadad matlåda ur frysen + guds gåva till folket: ris
 
Å andra sidan är det lika bra att Subway inte har hemleverans, det skulle sätta min behärskningsförmåga på prov, haha. :P 
 
I övrigt kör vi bebysmys hela dagen. Dvs som alla andra dagar. Vi kanske beger oss ut på en promenad efter lunch om Malva går med på det. Fast troligtvis så gör hon inte det för hon har nyss sovit typ 1-2 timmar så nu är lillskruttan en piggelintjej och då kan man inte under några som helst omständigheter åka vagn. Påstår HON i alla fall. Själv tror jag det skulle vara riktigt nice.
 
Något som blivit bestämt idag är att jag ska till skolan på tisdag. Creepy! Ska dit och hälsa på en klasskompis som är i krokarna just då. Ska bli skoj att hälsa på henne men samtidigt känns det lite underligt att åka dit. Antar att större delen av min klass kommer vara där. Och en massa andra människor förstås. = Baciller. 
 

 
 
 
Men men, vi går kanske en sväng också eller nåt. Jag tänkte ändå eventuellt kila till vaktmästeriet och skriva ut C-uppsatsen och få den inbunden. Vill ju ha en kopia här hemma ju. :)
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0