Härliga måndag

 
Aaaah, det här känns som en bra dag. :D Även om nätterna inte riktigt återgått till det normala så var den gångna natten ändå avsevärt bättre än den föregående. Jag fick faktiskt nästan 4 timmar med sammanghängande sömn, plus ytterligare 3-4 timmar urspritt, känner mig i alla fall mänsklig idag, lite trött med definitivt mänsklig. :) 
 
Hittills har vi (jag, Malva engagerar sig inte så mycket) jagat Swedbank, men jag tröttnade på att stå i kö så jag ska prova ringa dem senare igen. Vi vill ju öppna ett sparkonto åt Malva, borde vi ha gjort för länge sen men det tar ju hundra år att få arslet ur vagnen och få något gjort. Sen ska jag även ta och ringa bvc, har tid där på torsdag men jag fick aldrig någon lapp och jag kan inte minnas vilket klockslag vi skulle vara där. 
 
Och sen då? Jag borde köpa skor. Men skjuter upp det på obestämd tid för jag känner mig snål. Kan ju ha vinterskorna en liiiten stund till även om det börjar bli lite väl varmt med dem. Kanske kan ta och städa förrådet någon dag, vem vet, det kanske trillar fram några gamla dojjor då. Man kan ju hoppas. :)
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0