7 veckor

 
 Idag blir Malva 7 veckor och 1 dag. Ja, jag hade egentligen tänkt skriva det här inlägget igår, dvs på hennes 7 veckors dag. Men så blidde det inte! 
 
Dagen till ära bjussar jag på ett litet videoklipp när vi (hon) tränar nacken. Flera av er har säkert redan sett videon då jag även laddat upp den på facebook. Nåja, så var det med den saken.
 
  
 
 
Så vem är Malva nu då? Redan från dag ett så har vi noterat hennes humör. Det märkte vi redan från sekund ett eftersom hon, som jag sagt förut, skrek i en hel timme direkt efter förlossningen. Vår lilla skrutt går från noll till hundra på "tre röda" och humöret når ofta stormstyrka och ibland även orkanstyrka (känns det som). Men nu när hon blivit lite äldre så har hon faktiskt börjat ha lite fler, och även lite längre, nöjda stunder. Hennes favorit tid på dygnet är morgonen, då är lillskruttan på bra humör och avfyrar massvis med leenden. Det brukar dock gå över fram emot lunchtid och humöret börjar svänga då för att sedan bli sämre och sämre. Jag tror det beror på att hon är trött men inte kan somna. Hon har nämligen svårt för att komma till ro och sova så lillskruttan vilar inte så ofta. Vissa dagar vilar hon inte alls på dagen. Vi brukar göra kväll/natt runt 23- tiden (ibland senare och ibland tidigare) och sedan är det en natt/morgonammning som gäller runt 4-5 tiden. Ibland sover hon till och med till 6 men ofast blir hon hungrig tidigare. Hon tycker om att prata, även om det inte alltid kommer ljud så gör hon sitt bästa. Hon tycker även om att vara i upprätt läge - att ligga ner är för småbarn. Något jag försöker upplysa Malva om att hon faktiskt är men hon håller oftast inte med. 
 
Det var det. Nu ska jag förse mig själv med lite frulle. Dagen kommer bara spenderas hemma. Igår var vi i Oskarström, snyltade middag och kikade på Mello. Har sett flera på facebook som klagat på startfältet men jag tyckte minsann att vi hade ett bra startfält i år. :) Men men, frulle var det visst. 
 
 

 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0