Tisdagsuppdatering

 
I morgon ska Malva få sin andra vaccination. Intet ont anande. Stackars liten. Fast det gick rätt bra förra gången. Antar att det är fördelen med att förvänta sig det värsta. Det blir liksom aldrig så illa som man trott då, oftast i alla fall. Var väl ungefär så med förlossningen också. Alltså visst gjorde det så ont att jag var frestad att slita ut tarmarna och hänga mig i dem. Men det pågick ju inte i flera dygn. Vilket jag hade varit rädd för. Efter 14 timmar med stegrande smärta var det över. Om man bortser från alla smärtor efter förlossningen då. Den tiden var faktiskt lite värre än jag trott. Det var definitivt värre än förlossningen. Den gjorde liksom ont i de där timmarna och sen var det över. Men eländet/smärtan efteråt höll ju på i flera veckor. Men men. Nu kan jag knappt minnas det, iaf förlossningen. Antar att den ljuva och obehagliga lustgasen bidragit en del till det. 
Uppdatering: insåg nu den troliga orsaken till att det gjorde så förbannat ont. Från att värkarna startade tills jag öppnat mig halvvägs (dvs 5 cm) tog det 11½ timme. De övriga 5 cm öppnades på 2½ timme *bleknar*  
 
 
Nåja, det var det. Snart ska jag köra igång med middagen. Det är väl ungefär vad som händer. Trodde hfab skulle komma men de dyker väl upp i morgon i stället. De ska komma och kolla på vårt kylskåp. Eländet är på högsta/lägaste beroende på hur man ser det men det spelar ändå ingen roll. Oavsett vilken temp vi försöker ställa in så fryser det förbaskade kylskåpet varorna. Hittills har vi fått fryst mjölk, yoghurt, purjolök, morötter och potatis. :@
 
Ska be dem kolla på frysen också. Tycker det går löjligt bort att få frost i den nämligen. Och nej, vi har inte dörren öppen ovanligt mycket. 
 
Resten av dagen ska spenderas med att först aktivera Malva en del och sedan få henne att varva ner. Vi vill få tillbaka rutinen att hon slocknar vid 20-21 på kvällen. Jag och älsk orkar liksom inte vara uppe till midnatt även om hon tycker att det är jättekul.
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0