Stucken gris

Idag fick Malva smaka lite morotspuré. Hon är så matintresserad så jag tänkte att vi testar väl då. Det gick riktigt bra. Till en början. Malva fick ju bara en liiiten liten mängd och hon var glad och i högsta grad intresserad. Men så helt plötsligt började hon skrika som en stucken gris. Alltså det var verkligen från 0 till 100 på en tiondels sekund. Hon blev illröd i ansikten och var så arg och ledsen och amningen hjälpte inte ens. Tror det rann för långsamt så då fick det bli ersättning. Hon åt tills hon somnade och bara snuttade på flaskan. Då bytte jag mot nappen men då började hon illskrika igen. :( Så vi fick hålla på så en stund tills vi slutligen fick henne att somna. Stackars lillskruttan♥ :( Jaaah jösses. Det lär ju dröja innan jag vågar ge henne morot igen.
 
Igår var det midsommarfirande i Oskarström. Trevligt trevligt trots ösregn. :) Och även om det mot för modan hade varit otrevligt så hade det ändå varit en gnutta trevligt för vi mumsade grillat ♥
 
Idag blir det en vända till Falkenberg. Vädret avgör om det blir grillat idag igen eller inte. Hoppas bara Malva inte är lika ledsen då. Men det blir nog bättre efter att hon fått sova lite. Brukar bli det i alla fall. :)
 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0