Söndag

Jösses. Tråden jag startade igårmorse är nu läst över 11'500 gånger och har fått 300, snart 400, svar. Kul att det väckte debatt. Har fått höra allt från att allt jag skriver är vettigt och sant till att jag är en hobbypolis och en ren och skär trafikfara. Spännande! 
 
Idag var jag och älskling iväg på något medeltidgrejs i.. Ehh.. Något samhälle som började på S. Sjöred kanske det var. Nåja, vi hade lite otur med vädret och det kostade kanske lite men men. Vi fördrev ju större delen av dagen i alla fall. Köpte korv och marknadsgodis och kollade på Tornerspel.
 
 
Malva ledsnade lite på slutet och ville inte ligga i vagnen. Men när vi skulle tillbaka till parkeringen fick hon minsann finna sig i att ligga där. Jag orkade inte bära henne mer och älsk fick inte eftersom han har ont i ryggen. Lika bra var väl det för hon slockade inom någon minut bara och sen sov hon i 1½ timme. 
 
Just nu är Mattias i Oskarström och hämtar hem en barnstol som vi ska låna. Sen blir det en sen middag i form av  fläskfilé, rotfruktsplåt och bea-sås. Mums! :)
 


Kommentarer
Postat av: Helena

Kul att ni hittar på lite. Såg ni Thomas med familj i Sjöared? ( jag e inte heller säker på vad det heter)
Mattias kunde ju hämtat sina byxor, men det fixar vi en annan gång.

Svar: Vi träffade Thomas och Anna-Lena där borta. Byxorna glömde vi helt. Men de kommer fler gånger. :)
Elisabet

2013-06-30 @ 20:17:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0