snorstorm

 
 
Telenor eller Halebop.. Telenor eller halebop...?! 
 
Mitt abonnemang går ut i september och det börjar bli dags att bestämma mig.
 
Halebops abonnemang är typ 30-40 kronor billigare. Men är begränsat till 600 samtal och 6000 sms/mms och 3 g surf. Plus att mamma m.f. kan ringa gratis till mig eftersom de också har halebop.
 
Telenors abonnemang har dock fria samtal och fria sms. Begränsat till 2 g surf.
 
Jag lutar lite mer mot halebop. Jag ringer ju aaaaaldrig upp 600 samtal så egenltigen behöver jag inte fria samtal. Har fått veta av telenor att jag sällan surfar över 2 g per månad så surfmässigt räcker ju båda till. Är dock lite skeptisk när det gäller mottagningen. Jag har rätt bra mottagning med Telenor och vill inte att den ska bli sämre. Hmm.. Sen är det ju lite läskigt att byta igen även om jag haft halebop förut. Å andra sidan så kan man ju fundera på vad det värsta är som kan hända? Min mottagning blir sämre. Eller kanske bättre? Jag får en lägre telefonräkning? Oavsett vilken jag väljer så kommer telefonräkningen bli lägre än vad den är nu. Det är ju i alla fall positivt. 
 
Ska se om jag kan övertala Malva att sova lite. Själv längtar jag efter Rudsjö och är trött och svinhungrig samtidigt som jag mår illa. Känns som om magen består av en storm av snor och slem. Inte för att jag tror ni ville veta det men jag känner mig extra givmild med detaljer idag. :P 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0