Samma spår

 
Jag fortsatte på hurtbulle-spåret och var ute en sväng idag med. Packade ner Malva i vagnen och vandrade in till stan. I ösregnet förstås. Innan hade jag dock proppat henne full med mat så hon sov som en stock hela tiden. Vaknade till när vi hade typ 5-10 meter kvar till dörren här hemma. 
 
På stan blev det lite shopping. Passade på att använda upp det jag hade kvar på mitt presentkort. Blev dessutom lunch på Subway. Den var dock ganska kall när vi kom hem. Hade inte lust att äta den där inne för jag ville hem. Ville dessutom inte äta den i regnet. Subway mackor är himelsktgoda. Men för mig så tappar de sin attraktion om de är blöta. Nåja, jag körde lat-fasoner när jag skulle hem, tog bussen. Som för övrigt var sen. Alltså, jag tycker egentligen om regn, och om jag inte har bråttom så skiter jag fullständigt i om bussen är 5 minuter sen. Men om jag är svinhungrig, dyblöt och kall så känns 5 minuter som 5 år. Ungefär. Som straff körde jag på en busschaufför på foten med vagnen. 
 
Okej då, det var inte som straff. Det var inte ens meningen. Och jag fick dåligt samvete, fast det var hans fel som var i vägen i gången, (det är ju ganska begränsat framkomlighet på en buss) Haha, att man är en sån mes ibland. 
 
Väl hemma sov Malva en stund till. Sen var hon vaken en stund och somnade om lagom tills Mattias kom hem. Så hon har väl varit vaken typ 3-4 timmar idag och sovit resten. Det har varit rätt skönt men jag ser nu fram emot natten med skräck i hjärtat. 
 
Jahaa.. Det var väl vår spännande dag. Har sneglat på Jack the giant slayer också. Så nu vet ni rubbet. Oh, vi åt ju tacos till middag också. Med starka kryddor i stället för de vanliga så nu är det hög tid att dricka fjorton liter vatten. Goodie! :)
 
 

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0