Onsdag

Jaha.. Då är jag officiellt studerande igen. Har just registrerat mig på en sommarkurs vid Linköpings universitet som är på ca 6 veckor: Informationskompetens i teori och praktik (7.5). Goodie. Uppropet är idag med det gäller inte för oss som läser på distans. Kommer logga in där igen senare idag och i morgon i hopp om att själva uppgiften som ska göras finns presenterad då. Under hela kursen så kommer vi göra en enda uppgift, en uppsats. Känns lite läskigt. Jag har ju inte pluggat på 5 månader nu ju och nu ska jag helt plötsligt skriva en 7.5 poängs uppsats. Å andra sidan klarade jag ju C-uppsatsen på 15 poäng och B-uppsatsen på 22.5 poäng så man kan ju tycka att jag borde överleva en uppsats på futtiga 7.5 poäng. Men men, vi får väl se hur det går. 
 
Idag fortsätter städningen. Det tar lång tid för jag gör inte många knop åt gången. Dessutom är jag lite tröttare idag för lillskruttan väckte mig klockan 3 i natt. Sen vaknade hon igen 5:30 när Mattias alarm ringde och väckte oss allihop. -_- Men nu har han bara 2 (3 med idag) arbetsdagar kvar sen har han semester. Lite surt bara att jag kommer plugga under hela hans semester. Men vi är ju inte så uppbunda för det. Tänkte försöka bli klar så snabbt som möjligt så vi har det ur världen sen. Men det känns lite väl optimistisk att tro/hoppas att jag ska klara en 6 veckors kurs/uppgift på enbart 2 veckor. Men men, som sagt, vi får väl se hur det går. Är ju inte jordens undergång om jag skulle få underkänt heller. Är ju bara att komplettera i så fall. 
 
Nåja, nu ska jag väl gå och roa Malva. Hon somnar hela tiden men så fort jag lägger ner henne så vaknar hon igen. Just nu försöker hon äta upp sin dinosaurie. Kanske ska ta och rädda den innan hon dränker den i saliv och snor. 
 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0