Nya rutiner

 
Vi har definitivt fått nya rutiner här hemma. Eller en ny rutin i alla fall. Har varit vaken sen 4 i morse. IGEN! Tredje dagen i rad. ZzzzZzzzz..
 
Dagen spenderas med lite städning här hemma. Kanske en och annan omgång med tvätt också. Vill tvätta gårdagens kläder som blev helt dygnsura när vi var på andersbergsfestivalen. Det var helt sjukt vad det regnade. Det var hyfsat fint väder när vi åkte hemifrån men vi hann bara vara där en liten stund innan himlen blev alldeles mörk och regnet öste ner. Det var en utmaning att få in Malva i bilen utan att hon skulle bli alltför blöt. Vår nya parasoll till vagnen som ska fungera som solskydd kom väl till hands i alla fall. Huvva, regndropparna var så stora att det gjorde ont. :S
 
I morgon bär det av till bvc. Ska bli intressant att se vad lillskruttan väger nu. Jag håller tummarna för att hon väger över 6.5 kg. Gärna bortåt 7 kg. Men men, vi får väl se. Ska försöka komma ihåg att sno med mig nya D-droppar för de är snart slut. Sen ska jag väl börja klura över vad vi ska ha med oss till Stockholm. Det kräver ju lite planering. Jag gruvar mig och ser fram emot det på samma gång. Haha. :)
 
 


Kommentarer
Postat av: Anneli

Hehe. Sno med dem behöver du ju inte :-P Dem får du gratis tills hon är två år :-D

2013-06-02 @ 15:57:09
URL: http://annelisrotorp.blogg.se
Postat av: Elisabet

Haha ja jag vet. :) Det är bara så jag uttrycker mig :P

2013-06-02 @ 16:57:22
URL: http://elajsans.blogg.se
Postat av: Anneli

Jag me :-P Ibland förstår en del inte att man kanske uttrycker sig annorlunda. Får inte säga unge om Freja, antingen ska det vara barn eller Freja. blörk. hehe.

2013-06-02 @ 20:49:30
URL: http://annelisrotorp.blogg.se
Postat av: Elisabet

Ja tyvärr är det ju så. "Unge" är oftast ett laddat ord som uppfattas negativt. Fast jag säger unge jag med. Unge, skitunge, busunge osv. Det är det de är. :)

2013-06-02 @ 21:08:30
URL: http://elajsans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0