Men kör ihjäl er då för helvete och få det överstökat!! :@

 
Jag har visst spårat lite när det gäller bloggandet. Ska väl ta tag i det nån dag. Nån gång. Som nu till exempel. 
 
Idag var vi med Cola till Slöinge djursjukhus. Han har något sorts infektion på tassarna. Blev även vaccinering när vi ändå var där. Goodie. Sen åkte vi inom Sia glass innan det bar iväg tillbaka till Falkenberg för att lämna av Cola. Han var inte särskilt imponerad av sjukhuset. Kände sig nyfiken och lite rätt men tuff på samma gång när vi satt i väntrummet, men när han åkte upp på bordet inne i undersökningsrummet så blev han en liten fegis. 
 
Ang. rubriken.. På väg hem igen tappade jag humöret en smula. Vi åkte ju hemåt i värsta rusningstrafiken. Folk körde som galningar. Vi var en hel rad med bilar i omkörsningsfilen för vi skulle alla om en massa bilar/lastbilar. Men så kom det en jäkla galning och la sig jättenära bakom mig. Jag kunde ju liksom inte bara svänga åt sidan för att släppa fram dem. Och trots upprepade varningsbromsningar så fortsatte de ligga nära. Och nej, jag överdriver inte när jag påstår att det var mindre än en meter mellan bilarna och vi färdades i 120 km i timmen. :( Vi hade ju för faaan Malva i bilen!! Och vi har ju satt upp en sån där liten skylt där bak för att folk ska skärpa till sig och köra ordentligt men det struntade väl de i fullständigt. För de kan omöjligt ha missat skylten. Jag såg in i deras bil hur jäkla tydligt som helst för att de låg så nära.
 
Blir så arg och ledsen.
Och besviken över hur många jävla idioter det finns. :( Om de nu promt ska köra ihjäl sig så kan de väl passa på att göra det när det inte stör någon annan!! Och gärna så fort som möjligt också så vi andra vanliga trafikanter slipper vara rädda för att åka iväg med våra barn. :((( Är flera timmar sen det hände men jag blir ändå så arg och ledsen nu när jag tänker på det.
 
Önskar att det kunde finnas poliser i farten jämt. Eller att det var tillåtet att ha en hel hög med bilar som såg ut som polisbilar så att alla puckon inte kan se någon skillnad. Dett skulle bergis minska alla olyckor. Även om det var fejkpoliser. 
 
Nåja, det var det. Nu ska jag borsta tänderna och krypa ner i sängen och läsa lite beautiful creatures. Måste lura iväg tankarna, annars lär jag väl bara drömma mardrömmar.
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0