Måndag

 
Besöket på BVC gick bra. Jag var inte helt ute och cyklade när jag hoppades på 6.5 kg. Hon vägde nämligen 6475 g. Så jag vill nog påstå att det var ganska nära. ;-) Nu ska vi inte dit förrän om ungefär en månad. Om jag inte minns fel. Då är det i alla fall dags för vaccinering igen. Creepy. 
 
Minns inte om jag skrivit det innan eller inte men Malva har i alla fall fått sin första smak-grej. Jag har ju misstänkt förstoppning så vi har börjat ge henne lite plommonpuré. Först fick hon det på sked. Hon tyckte att det smakade underligt men hon drog sig inte undan från skeden. Snarare tvärtom. Däremot så kom det upp ganska snabbt igen. Vet inte om det var för att magen inte klarade av det eller för att hon helt enkelt skulle spytt ändå. Svårt att avgöra med vår lilla kräkfia. Nåja, nu har hon fått lite puré utblandat i ersättningen varje dag och det tycks ha gjort susen så vi fortsätter nog med det ett tag och avvaktar med att introducera något annat. Plommon is the shit! Så att säga... I morgon funderar jag på att pallra mig till öppna förskolan. Borde inte dyka upp något förhinder och Malva skulle nog tycka det var kul. Och jag med för den delen. Jag är ju sån där att jag gruvar mig inför sociala situationer av olika slag men när jag väl är inne i dem så kan jag ju faktiskt tycka att det är trevligt. 
 
När Mattias slutat jobba så åkte vi runt och kikade på de olika dagisen. Men det gjorde det inte lättare. Är så svårt att fatta beslutet eftersom det är så himla viktigt. Dagiset som låg allra längst bort tog det 10 minuter att köra till (inklusive en liten avstickare) så de ligger ju inte så jättelångt bort. Men det är ju inte den enda faktorn som väger in. Åååh, beslut beslut beslut. Usch!
 
Sen på onsdag ska vi börja packa samt lämna av katterna i Falkenberg och låna med oss Leos resesäng. Goodie.
 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0